Wat doen wij?

RIBW K/AM begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid bij ontwikkelen en versterken van hun veerkracht. Veerkracht is het vermogen om de uitdagingen van het leven aan te kunnen, en om van daar uit eigen keuzes te maken om verder te kunnen. Betekenis te geven aan je leven. De kracht en de mogelijkheden van ieder mens zijn daarbij bepalend, niet de beperkingen.

Hoe doen wij dat? Wij bieden maatschappelijke opvang, beschermd wonen, ambulante begeleiding en activering en dagbesteding. Dat doen wij vanuit 30 locaties die je vindt tussen Castricum en Nieuw-Vennep (regio Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden).

Wat bieden wij aan?

Wij hebben een breed aanbod op het gebied van ambulante begeleiding, activering/dagbesteding, beschermd wonen en Maatschappelijke Opvang. Specialistische deskundigheid is aanwezig op het vlak van autisme, schizofrenie, psychiatrie & verslaving, jeugd/jong volwassenen (16-23 jaar) en Korsakov. Afhankelijk van de vraag bieden we ondersteuning op de diverse levensgebieden zoals gezondheid, persoonlijke verzorging, (vrijwilligers)werk, huishouden, sociale contacten, financiën.


Ons uitgangspunt is de eigen kracht van onze cliënten. Wij doen er alles aan om die eigen kracht aan te wakkeren. Onze locaties vind je o.a. in Haarlem, Velserbroek, Beverwijk, IJmuiden, Castricum, Amstelveen en Zandvoort.

Specialismen

Meer informatie over alle locaties vind je op www.ribw-kam.nl.